BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Made in Hungaria a pénzpiacon is

Made in Hungaria néven új, hároméves futamidejű, összesen fix 33 százalék kamatú kötvényt bocsát ki a TakarékBank.

Hozama a jelenlegi piaci elvárásokhoz igazodva nem függ semmilyen mögöttes terméktől, vagyis a 2007-es kezdetek óta a Takarék Kötvények Kibocsátási Programnak ez az első fix kamatozású kötvény terméke.

A jelenlegi piaci környezetben a részvénypiacok kiszámíthatatlan mozgása a legtöbb kisbefektetőt elriasztja attól, hogy pénzét részvényekbe, vagy akár részvények hozamához kötött értékpapírokba fektesse. Ezért a TakarékBank úgy döntött, hogy az eddigi kínálattól eltérő, a piaci átlag feletti - évi fix 11 százalék - kamatozású kötvényt kínál ügyfeleinek.

Brezina Szabolcs,a TakarékBank pénz- és tőkepiaci üzletágának igazgatója elmondta: a kötvény azok számára lesz vonzó, akik egyszerű, tőke- és hozamvédett, mégis magas hozamot biztosító befektetési formát keresnek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.