BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

280 fölé ugrott, majd újra erősödött a forint

A délelőtti folyamatos erősödést követően hullámvasútra került a forint árfolyama az elmúlt órákban mindhárom fő hiteldevizával szemben.

Az euró árfolyama csaknem 276 forintig süllyedt kora délutánra, onnan azonban a 280-as szintig pattant vissza a kurzus. Jelenleg a bankközi devizapiacon 279,5 forintot kérnek a kereskedők az uniós fizetőeszköz egységéért.

Hasonló pályát járt be a dollárhoz és a svájci frankhoz képest is a magyar deviza. A zöldhasúért a nap folyamán volt amikor alig több mint 206 forintot kellett fizetni, jelenleg viszont 208,6 forinton jegyzik. Ez azonban még mindig majdnem 4 forinttal kevesebb, mint amennyit tegnap éjszaka adtak a dolláért.

Az alpesi fizetőeszköz 3,2 forinttal ér jelenleg kevesebbet, mint hajnalban, jóllehet járt 182 forint közelében is korábban, ami csaknem 6 forintos rontásnak felelt meg egyetlen nap alatt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.