BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Létszámcsökkentés a K&H-nál - 90 embert küldenek el

Kilencven dolgozót bocsátanak el, negyvenen pedig részmunkaidőben folytatják

A K&H a mai nappal mintegy 90 munkavállaló munkaviszonyának megszüntetését kezdeményezte és további 40 dolgozójának részmunkaidős foglalkoztatást ajánlott fel - közölte a hitelintézet. A K&H Csoport aktív létszáma 2009. július 31-én megközelítőleg 3900 fő volt.

A K&H minden tőle telhető támogatást megad, illetve segítséget nyújt abban, hogy az érintett munkavállalók minél előbb új munkaviszonyt létesíthessenek - hangsúlyozza a közlemény. A K&H Biztosító például a bővülő ügynöki hálózatában kínál lehetőségeket az érintett munkatársaknak.

A K&H által folyamatosan üzemeltetett Munkaerőszolgálati iroda rendelkezésükre áll, ahol állásinterjú tréningekkel, átképzési támogatásokkal, életpálya tanácsadással, munkapszichológussal, internet és számítógép hozzáféréssel segítik az álláskeresést.

Ugyanakkor a K&H Csoport országcsapata elkötelezett abban, hogy elsőbbséget nyújtson a K&H munkatársainak a csoporton belüli álláslehetőségek betöltésekor, amennyiben a pályázók az elvárásoknak máskülönben egyformán megfelelnek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.