BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Óvatosságra intett a Richter

A vezérigazgató jelezte, érdemi javulást nem várnak az értékesítés oldalán.

Emellett hangsúlyozták, hogy az RGH-188-as molekula kapcsán felfokozottnak tűnnek a várakozások, a harmadik fázisba lépésről ugyanis leghamarabb év végén adhatnak tájékoztatást, de akár hogy is történik, 2014 előtt nem lehet belőle gyógyszer (ez a molekula az utóbbi hetekben igencsak divatossá vált, több befektetési bank is markáns profitrobbanást várt az értékesítésből a következő néhány évben) – írja a Cashline.

A Mol és a Russznyeft ezen a héten írhatja alá a megállapodást a ZMB mezőn létesítendő gázturbináról. Mint ismeretes, a két felet az orosz hatóságok kötelezték arra, hogy a kitermelésben keletkező földgázt hasznosítsák.

A projekt költsége 25 millió dollár körül alakulhat, amelynek felét állja majd a Mol. Ez a kiadás a Mol éves beruházási keretének kb. 1 százalékra rúg.

Ma zárás után érkezik az Egis gyorsjelentése, a portfolio.hu konszenzusa 17,3 milliárd forintos bruttó fedezettel és 3 milliárd forintos nettó eredménnyel kalkulál, amelyek rendre 23 százalékos, illetve 40 százalék növekményt jelentene (konszolidált számok).

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.