BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jól teljesít az erődöső forint

Jól telejsített a hazai fizetőeszköz az európai pénzpiacok nyitása, reggel nyolc óta. A hazai fizetőeszköz európai közös valutával szembeni kurzusa a 271,3 körüli szintről a 270,3-as szint közelébe erősödött.

Hasonlóan mozgott a hazai fizetőeszköz euróval, dollárral és svájci frankkal szembeni árfolyama. Az euró délután kettő körül 270,19, a dollár 182,89, a svájci frank pedig 178,74 forintot ért.

A nap folyamán egyedül a hazai valuta japán jennel szembeni kurzusa mutatott eltérést a többi valuta trendjétő. A kuzus az éjszakai 201,7 japán jen/száz forintról hajnali 4 óra körül esni kezdett, és ez a ternd egészen tíz óráig tartott, amikor 203 forint körül állt a kurzus. Az árfulyam ezután újra erősödésnek indult, és délután kettőre a 202 japán jen száz forintonként értékkel újra a hajnali szintre jutott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.