BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A forint ismét próbálkozik a 265/euró elérésével

Szerda reggel a forint 266,52/euró volt vételi oldalon, a keddi sávján belül maradó, csekély javulással a keddi késői 266,65/euróhoz képest.

A forint várhatóan ismét próbálkozik a 265/euró elérésével, de tartós siker nem jósolható, írta elemzők véleményét idézve szerda reggel a Dow Jones hírügynökség.

A mostani javuláshoz az ösztönzést még pénteken adta az, hogy a Standard & Poor''s hitelminősítő stabilra javította a magyar szuverén besorolás kilátását az addigi negatívról.

A cseh korona 25,53/euró közelében várható a nap folyamán.

A befektetők óvatosak a cseh valutával, mert úgy vélik, a központi bank beavatkozik, ha a korona további erősödésnek indulna.

A zlotyt 4,15-4,20/euró között valószínűsítik, irányzata stabil. A forint kedden 0,08 százalékkal gyengült, a zloty 0,29 százalékkal erősödött, a cseh korona 0,55 százalékot vesztett az euróval szemben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.