BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jó erőben van a forint - Mennyi az euró most?

Bár az európai devizapiacok nyitásakor a hazai fizetőeszköz kurzusa lefele indult, ez a tendencia pár percen belül megfordult, és azóta a forint izomosodása az uralkodó tendencia.

A hazai fizetőeszköz euróval szembeni kurzusa az éjszakai órákban jellemző 265,3 körüli szintről délelőtt tizenegyre egészen 264,75-ig erősödött. Hasonló tendenciát követett a japán jen is. Száz japán jenért az éjszakai órákban még 199,7 forintot adtak, míg 11 körül 198,9 forintig erősödött a kurzus.

Izmosodott a hazai fizetőeszköz dollárral szemben is. A hajnali órákban jellemző 178,3 forint körüli kurzusról egészen 177,2-ig erősödött az árfolyam. Erősödött a hazai fizetőeszköz az alpesi devizával szemben is. A svájci frank árfolyama a hajnali órákban tapasztalt 175,45 körüli szintről egészen 175,1-ig erősödött délelőtt 11-re.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.