BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább menetel a forint – könnyebbség a devizahiteleseknek

A forint jól teljesít a frankkal szemben, amit az euró menetelésének köszönhetünk. Szükség is volt rá, az euró mélypont környéki árfolyama nyomasztó volt Svájcnak is.

A forint tovább erősödött a svájci frankkal szemben, 212 forint alatt lehet hozzájutni az alpesi devizához a bankközi devizapiacon. Jelenleg 211,5-ös szintnél jár az árfolyam.

Elsősorban az euró frankkal szembeni erősödésének köszönhetjük a teljesítményt: a reggeli 1,33-as szintről 1,339-ig kapaszkodott az euró. Az előző záró árfolyam 1,3286 volt.

A friss devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

A forint az euróval és a dollárral szemben is jól teljesít, a közös európai fizetőeszköz 282,78 forint, a dollár 214,97. Reggel 283 felett járt az euró kurzusa, és 216 forint volt a dollár.

Az SNB kamatdöntése után a dollár elmozdult a paritástól a frankkal szemben, az euró is erősödésnek indult az alpesi deviza tekintetében.

A svájci jegybank küzdeni fog a túl erős frank ellen

Szépen erősödött a forint - segített a svájci jegybank

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.