BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kivár a piac - Bizonytalan forint

Jelentős mozgás nélkül telt el a szerdai nap a bankközi devizapiacon is. A befektetők kivárnak, a kormány részletes jövő évi költségvetési terveire kíváncsi a piac.

Az uniós devizával szemben minimális mozgás tapasztalható, késő délutánra visszagyengült a hazai fizetőeszköz, melyből 275,58 –ért adnak egy eurót jelenleg. Az alpesi deviza árfolyama is a héten rögzült sávban mozgott. Nap közben többször 201 forintig erősödött a hazai deviza azonban nem bírta megőrizni erősödését, jelenleg 202 forintot kérnek egy svájci frankért.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

Az amerikai dollár minimális mértékben 1,377 szintig erősödött az euróval szemben. A forinttal szemben is erősödést produkált a zöldhasú, melyért 200,03 forintot kérnek, ami jelentős gyengülés a délutáni 198,65 forintos szinthez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.