BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hol tart a forint ma reggel?

A forint árfolyama alig változott a tegnapi záráshoz képest.

Egy euróért jelenleg 272,17 forintot adnak, a hazai deviza tegnap 272,12 forinton zárt, vagyis nem sok változás tapasztalható tegnaphoz képest. A forint a mai nap folyamán eddig sem mutatott jelentős kilengést, 272,05 forintos átlagot produkált eddig a magyar fizetőeszköz.

A svájci frank ára 198,01 forint, tegnap záráskor 198,22 forintot adtak az alpesi devizáért. A mai átlagos árfolyam 198,06 forint volt, itt sem tapasztalható jelentős mozgás.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

A CIB Bank reggeli elemzése szerint csütörtökön munkaerő-piaci adatok lesznek a fókuszban a tengerentúlon, kis emelkedést vár a piac az amerikai segélykérelmek számában a megelőző heti, meglepően nagy visszaesés után. Az EKB kamatdöntése kaphatja a főszerepet, a piac kíváncsian várja majd, hogy változik-e a közös európai jegybank viselkedése a Fed szerdai döntése után.

Világgazdaság Online-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.