BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább aggódhatnak a frankhitelesek - Hol tart a forint?

A forint a tegnapi záróértékhez képest is tovább gyengült ma reggelre, bár röviddel 9 óra után kissé javított a kora reggeli órák teljesítményéhez képest.

Egy euróért jelenleg 283,79 forintot adnak a bankközi devizapiacon, ez kis gyengülés a tegnapi, 283,49 forintos záróárhoz képest. A forint egyébként már a 284 feletti szinteket is megjárta és a legjobb pillanatában is 283,40 forintot ért egy euró. A mai átlagos árfolyam eddig 283,93 forint volt eddig.

A svájci frank tekintetében erősebb a zuhanás a tegnapi, 215,98 forintos záróárfolyamhoz képest most 217,72 forintot adnak az alpesi devizáért. A leggyengébb időszakban 218,11 forintot is adtak egy frankért, az átlagos árfolyam 216,66 forint volt.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Az európai piacok voltilitása miatt kedvezőtlenül alakulhat a magyar államadósság  - állítja a Moody’s. A hitelminősítő intézet Magyarország esetleges leminősítését is kilátásba helyezte, amiről a következő egy-két hétben fog dönteni. A kedvezőtlen nemzetközi hangulat mellett a belpolitikai összetűzések sem kedveztek a forint árfolyamának.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.