BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább menetel a forint

A hazai deviza tovább menetel: 273,4 forintba kerül az euró a bankközi devizapiacon.

A hazai deviza délutánra erősödött az euróval szemben: a 274,13-as záró után délelőttre 273,8-ra, majd fél 3-ra 273,4-es szintre erősödött a forint.

Az alpesi deviza is egyre olcsóbb: 205,5-ös záróról 204-es szintig menetelt a hazai deviza. A forint frankkal szembeni árfolyamát a forint euróval szembeni teljesítménye, valamint az euró frank ellenében nyújtott teljesítménye határozza meg. Az euró 1,334-ról 1,4-ig kapaszkodott az alpesi devizával szemben.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

A nemzetközi befektetői hangulat kedvezőtlen, Európa vezető tőzsdeindexei kisebb mínuszban állnak. A BUX 3 százalékos mínuszban áll, a részvények esése valószínűleg annak köszönhető, hogy a válságadókat – az eddig tervezettel ellentétben – nem vezetik ki 2012-ben.

A forint szerdán a román lejjel együtt erősödött az euróval szemben, 0,2 százalékot. A lengyel zloty 0,5 százalékos erősödéssel a régió legjobban teljesítő devizája. A cseh korona 0,2 százalékos esésben áll a közös európai fizetőeszközzel szemben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.