BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A forint erősödik – az euró nem bír a frankkal

A forint erősödik az euróval szemben a bankközi devizapiacon, de a frank ellenében alig tud javítani, ugyanis a kurzus másik lába, az euró frankkal szembeni teljesítménye kedvezőtlen hatást gyakorol rá. Az euró sorozatos mélypontokra kerül az alpesi devizával szemben.

A forint erősödött délután az euróval szemben a bankközi devizapiacon, 275,76 forintot kérnek a közös európai devizáért. Reggel 277 forinton jegyezték az eurót, majd 276-ig erősödött a hazai deviza.

A forint a régió legjobban teljesítő devizája kedden, 0,37 százalékot erősödött napon belül az euróval szemben, a lengyel zloty 0,11 százalékos menetelésben. A cseh korona minimálisan gyengült, 0,05 százalékot, a román lej stagnálást mutat.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

Az euró mélypont közelében tartózkodik az alpesi devizával szemben, 1,262-es szinten tartózkodik. A svájci frankot 218,4 forinton jegyzik a reggeli 218,7 forint után.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.