BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A forintot nem lepte meg a mentőcsomag

A forint 268-as szint környékén mozgott, miközben Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette a kormány és a Bankszövetség tárgyalássorozatának eredményét.

Az eurót 268 forinton jegyzik a bankközi devizapiacon, amelyről a devizahitelesek megmentését célzó csomag bejelentése közben sem mozdult el. A svájci frank árfolyamának 180 forinton való "befagyasztása" a piaci várakozásoknak megfelelően alakult. Az eurót 250-es szinten rögzítik, míg 100 japán jen ára 200 forint lesz azoknak a hiteleseknek, akik élnek ezzel a lehetőséggel.

Orbán Viktor üdvözölte a hosszú vitákat követően megszületett ötpontos megegyezést a Bankszövetség és a kormány között. Aki becsülettel dolgozik, nem maradhat otthon nélkül - fogalmazott a kormányfő.

Az Otthonvédelmi Akcióterv keretében 2014 év végéig törleszthetnek ezen az árfolyamon a lakástulajdonosok.

A svájci frankot közel 221 forinton is jegyezték, majd némileg korrigált a kurzus, délután 220-as szint közelében áll a frank/forint keresztárfolyam.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.