BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mélypontról kapaszkodik fel az OTP

Európában a bankrészvények vezetik az erősödést. Az OTP is jól teljesít, miután a múlt héten 25 százalékot esett a bankpapír.

Az OTP részvények árfolyama reggel még 4 százalékos esést mutatott, 2680 forinton is jegyezték a bankrészvényt. Délelőtt ledolgozta hátrányát az OTP a kedvezőbbé váló nemzetközi befektetői hangulatban.

A bankrészvénynek délutánra jelentős emelkedést sikerült elkönyvelnie, több mint 5 százalékos erősödéssel 2935-2950 forintra erősödött a papír.

A vezető európai tőzsdeindexek 2-3 százalékos emelkedést mutatnak délután, az erősödést a bankszektor vezeti. A BUX több mint 1 százalékkal került feljebb.

A Mol közel 1 százalékot erősödött 14 530 forintra, míg a Richter majdnem ekkora mínuszt halmozott fel, 29520 forinton áll. A Magyar Telekom 0,2 százalékot emelkedett 276 forintra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.