BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb pofont kapott a forint

A forint az utóbbi hetekben alulteljesített a régiós devizákhoz képest, és ez ma sincs másképp. A forint - ahogy tegnap is - a devizák széles körével szemben gyengült.

Az eurót 291 forint alatt is jegyezték, amelyre a hazai deviza 291,7-es záróárfolyamáról erősödött. A forint napközben azonban gyengülni kezdett, és délután már 293,3-as szinten jegyzik a közös európai fizetőeszközt. A nemzetközi befektetői hangulat nem mutat intenzív romlást napközben.

A forint 0,55 százalékot esett az euróval szemben, míg a lengyel zloty 0,3 százalékos értékcsökkentést szenvedett el. A román lej 0,13 százalékot esett, a cseh korona pedig stagnálást mutat.

A svájci frank ára a reggeli 235,75 forintról 237 forintra változott. Az amerikai dollár ára 210,5 és 213 forint között ingadozott, délután utóbbi szinthez áll közelebb a jegyzés.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.