BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nincs semmi, ami felderítené a pesti piacot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 30,15 pontos emelkedéssel, 18.206,93 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,17 százalékkal erősödött.

Német Sándor, a Buda-Cash Brókerház Zrt. kereskedelmi igazgató-helyettese az MTI-nek elmondta: a BÉT-en nulla körüli nyitás várható csütörtökön. Hozzáfűzte: a forint árfolyamán egyelőre nem látszanak az EU/IMF megállapodással kapcsolatos bizonytalanságok, így - összhangban az európai hangulattal - enyhén negatív kereskedés várható a BÉT-en.

Varjú Péter, az Erste üzletkötője az európai határidős indexek alapján enyhén pozitív nyitást vár a budapesti piacon, és úgy véli, akár a forgalom is nőhet, bár egyelőre nincs olyan hír, amely kapcsán jelentős emelkedés várható.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 168,88 pontos, 0,92 százalékos csökkenéssel, 18.176,78 ponton zárt szerdán.

A részvénypiac forgalma 9,1 milliárd forint volt, a vezető részvények a Richter kivételével csökkentek az előző napi záráshoz képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.