BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Épphogy a 300-as határ alatt a forint

Nem változott lényegesen a forint árfolyama péntek délelőtt az előző délutáni szinthez képest, az eurót 299,70 forinton jegyezik, csütörtökön délután 299,74 forint volt.

A kereskedés indulásakor az euró még 301 forint körül mozgott. Kereskedők szerint átmeneti enyhülés látszik most a piacon, mivel azonban a nemzetközi feszültség Európában továbbra is jelentős, nem várható az euró komolyabb erősödése a dollárhoz viszonyítva, így a forint látványos javulásával sem lehet számolni.

Szakemberek szerint a kockázatkerülési hajlandóság dominál az egész régióban. A nap folyamán inkább csendes kereskedés a valószínű. A dollár árfolyama pénteken délelőtt 238,60 forint az előző délutáni 238,36 forint után.

A svájci frankot 249,50 forinton jegyezik a csütörtök délutáni 249,10 forint után. A japán jennel 2,9970 forinton kereskednek az előző délutáni 2,9996 forintot követően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.