BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Novomatic Romániában is beszáll a szerencsejátékba

A Novomatic osztrák cég a jövőben a romániai szerencsejáték-piacon is kaszálni szeretne. A konszern ugyanis 15 évre szóló szerződést írt alá a Loteria Romana román állami szerencsejáték-céggel.

A romániai lottócégnek összesen 10 000 telephelye van, ahol a jövőben a Novomatic játékautomatái állnak majd. Olyan játékautomatákról van szó, amelyek egymással össze vannak kötve, így több személy is játszhat egy és ugyanazon jackpotra.

Hannes Reichmann, az osztrák cég sajtószóvivője nem adott felvilágosítást arra nézve, hogy a Novomatic konkréten mennyit fektet be Romániában, és mekkora nyereségre számít az együttműködésből.

A bevételeket a román partnerrel fele-fele arányban felosztják, és a Novomatic a román partnernek minimum 75 millió euró bevételt garantál. December elején a tervek szerint már üzembe helyezik az első játékautomatákat Romániában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.