BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az euróövezet előzetes júniusi fogyasztói árindexét közli az Euro­stat. Az éves inflációs mutató a májusi –0,1 százalékról 0 százalékra javulhatott, míg a maginfláció változatlanul 0,8 százalékon maradhatott.

James Bullard, a St. Louis-i Fed elnöke, egyben a Fed nyíltpiaci bizottságának szavazótagja a Society of Business Economists éves vacsoráján mond beszédet Londonban (magyar idő szerint este fél 8-kor).

Az Egyesült Államokban a múlt héten újonnan benyújtott munkanélkülisegély-kérelmek számát teszik közzé. Legutóbb 259 ezer új kérelmet adtak be, a piac várakozásai szerint ez most 266 ezerre emelkedhetett.

Az USA Energetikai Információs Hivatala közzéteszi áprilisi havi jelentését a kőolaj és a kőolajtermékek kínálatának alakulásáról mind régiós, mind nemzeti szinten.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.