BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A nagy amerikai cégek közül a FedEx és az Adobe Systems teszi közzé gyorsjelentését. Mind a két cég az amerikai tőzsdék zárását követően publikálja a május végén zárult negyedévre vonatkozó számait.

Az MNB kamatdöntő ülést tart, amelyet követően friss makrogazdasági előrejelzéseket is közöl. A Portfolio által megkérdezett elemzők szerint a brit népszavazás előtt biztosan nem lesz kamatváltoztatás.

Mario Draghi EKB-elnök az Európai Parlament Gazdasági és Monetáris Bizottsága előtt, míg Janet Yellen amerikai jegybankelnök a szenátus egyik bizottsága előtt beszél szokásos meghallgatásának keretében.

Áprilisi bérstatisztikákat közöl a KSH. Márciusban ugrásszerűen, éves szinten 8,4 százalékkal emelkedtek a reálbérek, ami a munkaerőhiány miatt kialakult bérnyomásnak tudható be.

Németország a ZEW gazdasági hangulatindexének júniusi értékét közli. A piac várakozásai szerint a májusi 6,4 pontról 4,5 pontra mérséklődhet a mutató értéke, ami háromhavi mélypontot jelentene.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.