BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Morgan Stanley 8,3 milliárd dolláros bevételt és 59 centes egy részvényre jutó nyereséget érhetett el az április–júniusi időszakban. Ez az amerikai tőzsdék nyitása előtt derül ki.

Közzéteszi második negyedéves eredményeit az American Express is. Az amerikai kártyatársaságtól 8,33 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami félszázalékos emelkedést jelent az előző évihez képest.

Az amerikai tőzsdék zárása után publikálja negyedéves számait az eBay. Az online kiskereskedelmi cég bevétele 2,17 milliárd dollárra rúghatott, egy részvényre jutó eredménye pedig 42 cent lehetett.

Piaczárás után sor kerül az Intel gyorsjelentésére. A csipgyártó bevétele 13,5 milliárd dollár lehetett a lezárt negyedévben, egy részvényre jutó eredménye pedig 53 centre rúghatott az elemzői várakozások szerint.

A májusi béradatokat közli a KSH. Közmunkások nélkül áprilisban 186 ezer forintra rúgott a nettó átlagkereset összege a nemzetgazdaságban, míg a versenyszférában ennél 3 ezer forinttal volt magasabb az átlagbér.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.