BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Európai Központi Bank megtartja a Brexit-népszavazás utáni első kamatdöntő ülését. Ezt követően Mario Draghi elnök sajtótájékoztatót tart. Az elemzők többsége szerint nem várható további lazítás.

Közzéteszi második negyedéves eredményeit a Starbucks. Az amerikai vállalattól 5,33 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 12 százalékos emelkedést jelent az előző évihez képest.

Az európai tőzsdék nyitása előtt publikálja negyedéves számait a Daimler. A német autógyártó árbevétele 39,2 milliárd, míg egy részvényre jutó eredménye 2,09 euró lehetett a várakozások szerint.

Piacnyitás előtt jelent a Visa is. A hitelkártyacég bevétele 3,65 milliárd dollár lehetett a lezárt negyedévben, egy részvényre jutó eredménye pedig 66 centre rúghatott az elemzői várakozások szerint.

A General Motors 38,93 milliárd dolláros bevételt és 1,51 dolláros egy részvényre jutó veszteséget érhetett el az április–júniusi időszakban. Ez az amerikai tőzsdék nyitása előtt derül ki.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.