BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A General Electric 31,76 milliárd dolláros bevételt és 0,46 dolláros egy részvényre jutó nyereséget érhetett el az április–júniusi időszakban. Ez az amerikai tőzsdék nyitása előtt derül ki, amikor közzéteszi számait.

Közzéteszi negyedéves gazdasági előrejelzését a Mario Draghi vezette Európai Központi Bank. A Brexit hatásai minden bzonnyal az eurózónát sem hagyják majd érintetlenül.

Csehország hitelminősítését a Standard & Poor’s, Romániáét a Fitch Ratings vizsgálja felül a hitelminősítői naptár szerint.

Az euróövezet előzetes júliusi beszerzésimenedzser-indexeit teszi közzé a Markit. A várakozások szerint a feldolgozóiparban a féléves csúcsnak számító júniusi 52,8 pontról 52 pontra csökkenhetett a mutató.

Júliusban kivételesen, egyszeri alkalommal az Egyesült Királyság beszerzésimenedzser-indexének előzetes becslését is közli a Markit, hogy a piaci szereplők mielőbb információt kapjanak a referendum hatásairól.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.