BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Philips az európai piacnyitás előtt publikálja második negyedéves számait. Az elemzői konszenzus szerint a holland elektronikai vállalat árbevétele 5,955 milliárd dollár, míg az egy részvényre jutó eredménye 28 centre lehetett.

A Texas Instruments is közzéteszi második negyedéves számait. A chipgyártó 3,2 milliárd dolláros bevételt és 0,72 dolláros egy részvényre jutó nyereséget érhetett el az április–júniusi időszakban.

A Ryanair az európai tőzsdék hétfői nyitása előtt hozza nyilvánosságra negyedéves számait.

Az angol légitársaság árbevétele 3,2 milliárd, míg az egy részvényre jutó eredménye 1,05 euró lehet a várakozások szerint, ami közel 3 százalékos emelkedésnek felelne meg a tavalyi év ugyanezen időszakában elért 1,02 euró részvényenkénti eredményhez képes.

Németországban az Ifo júliusi gazdasági hangulatindexét közlik. A Brexit-népszavazás után komoly hangulatromlásra lehet számítani a német vállalatvezetők körében. A ZEW-index bő hároméves mélypontra esett.

Japánban a külkereskedelem júniusi egyenlegét közlik. Májusban január óta először hiányról számoltak be, miután előtte áprilisban 2010. márciusi csúcsára, 823 milliárd jenre nőtt a külkereskedelmi többlet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.