BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Magyar Nemzeti Bank dönt a kamatokról. A Portfolio által megkérdezett elemzők egyhangúlag arra számítanak, hogy nem lesz változtatás, sőt többségük szerint 2017 végéig 0,9 százalékon marad az irányadó ráta.

Az Egyesült Királyság második negyedéves GDP-növekedésének első becslését közlik. A népszavazás okozta nyugtalanság közepette az első negyedév 0,4 százalékos bővülési üteme 0,2 százalékig lassulhatott.

Kedden, az amerikai tőzsdék zárása után közzéteszi második negyedéves eredményeit az Apple. A vállalat bevétele 42,1 milliárd dollár lehetett, egy részvényre jutó eredménye pedig 1,38 dollárra rúghatott.  

Az amerikai tőzsdék nyitása előtt publikálja gyorsjelentését a Caterpillar. A vállalat bevétele 10 milliárd dollárt érhetett el, egy részvényre jutó eredménye pedig 96 cent lehetett az április–júniusi időszakban.

Sor kerül a DuPont negyedéves gyorsjelentésére. A cég bevétele 7 milliárd dollár lehetett az elemzői konszenzus szerint, ami 18 százalékos visszaesésnek felel meg az előző év azonos negyedévéhez képest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.