BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A szeptemberi ipari termelési adatok részletes számait közli a KSH, amelyekből kiderül, hogy milyen okokra vezethető vissza a kiigazított adatok szerinti havi 3 százalékos termelés-visszaesés.

Japán közzéteszi harmadik negyedéves GDP-növekedésének első becslését. A gazdaságot várhatóan továbbra is a gyenge bővülés jellemzi, a negyedéves növekedési ütem 0,2 százalékról 0,3 százalékra nőhetett.

Kínában az ipari termelés októberi alakulásáról számolnak be. A szeptemberi 6,1 százalékos éves bővülési ütem várhatóan minimálisan gyorsult. Az elmúlt fél évben végig 6 százalék körüli szintről számoltak be.

Közzéteszi harmadik negyedéves beszámolóját az ANY Biztonsági Nyomda, amely egy évvel korábban 5,75 milliárd forintos árbevételről és 17 forintos egy részvényre jutó nyereségről számolt be.

A brit Lomin bányatársaság is ma jelent. A londoni tőzsdén jegyzett cég 565 millió dolláros bevételt érhetett el a szeptember végén zárult fél évben, ami 28 százalékos esés az előző évhez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.