BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon az októberi külkereskedelmi adatok második becslését közlik. A nyers adatok szerint az export euróban számított értéke 1,1, az importé 3,5 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest.

A Magyar Nemzeti Bank a harmadik negyedéves fizetési mérleget és a külfölddel szembeni állományok első becslését publikálja, emellett az első két negyedév adatainak revízióját is közzéteszi.

Az Egyesült Államokban az új építésű lakások értékesítésének novemberi statisztikáját közlik. Októberben 563 ezer új ingatlan cserélt gazdát, ez novemberben 580 ezerre emelkedhetett.

Az USA-ban a bankok, így a kötvénypiaci kereskedés is korábban, magyar idő szerint este 8 órakor zár. Emellett a londoni tőzsdén is csak félnapos lesz a kereskedés, a piac magyar idő szerint délután fél 2-kor bezár.

Az Egyesült Királyság harmadik negyedéves GDP-jének harmadik becslését teszik közzé. A legutóbbi közlés szerint negyedéves összehasonlításban 0,5 százalékkal nőtt a gazdaság, míg éves szinten 2,3 százalékkal.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.