BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az USA-ban a Fed közzéteszi decemberi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét, amelynek során egy év után ismét kamatot emeltek. A jegyzőkönyv iránymutatást adhat a további kamatemelésekre vonatkozóan.

Az Egyesült Államokban az ADP közli a foglalkoztatottság decemberi alakulását a versenyszférában. A novemberi 216 ezer fős bővülés után most 172 ezer fővel emelkedhetett a létszám a várakozások szerint.

Az eurózóna decemberi előzetes inflációs számait közli az Eurostat. Az előzetes becslés szerint

1 százalékkal növekedtek egy év alatt az árak, ez 0,4 százalékpontos gyorsulás lenne novemberhez képest.

Kínában a szolgáltatóipar decemberi aktivitásáról számolnak be. A Caixin beszerzésimenedzser-indexe novemberben 53,1 pontra emelkedett, ami 2015 júliusa óta a legmagasabb értéknek bizonyult.

Olaszországban a decemberi szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-index értékét közlik. A mutató novemberben kilenchavi csúcsára, 53,3 pontra ugrott, ahonnan most várhatóan 52,6 pontra mérséklődik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.