BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon  a kormányzati szektor harmadik negyedéves egyenlegéről számol be a KSH. 2016 első fél évében 123 milliárd forintra, azaz a GDP 0,7 százalékára rúgott a hiány mértéke.

Magyarországon  a  szeptember–november időszakra vonatkozó foglalkoztatottsági adatokat és munkanélküliségi rátát közlik. Augusztus és október között 4,7 százalékra csökkent az állástalanok aránya.

Az Egyesült Államokban  az ISM szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-indexének decemberi értékét teszik közzé. A várakozások szerint a novemberi 56,7 pontról 57,2 pontra nőhet az aktivitási index.

Az USA  Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 0,6 millió hordós növekedésről számoltak be, amivel 486,1 millió hordóra emelkedett a tartalékok szintje.

Délután  fél háromkor közlik a munkanélküli-segély heti statisztikai adatát az Egyesült Államokból. Az elemzők várakozása szerint múlt héten 260 ezerre csökkenhetett az első alkalommal segélyért folyamodók száma.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.