BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Dimenzió beolvadásával erősödött az MKB Pannónia

Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár tovább növekedett: 2018. január 1-jén megtörtént a Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészség- és Önsegélyező Pénztár beolvadása.

A két 20 éves múlttal rendelkező pénztár egyesülésével az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár piaci pozíciója tovább erősödött, vagyon tekintetében 14,9 milliárd forinttal piacvezető, 210 ezres taglétszámával a harmadik helyet foglalja el a hazai pénztári rangsorban – adta hírül közleményében az MKB.

Az újabb stratégiai lépésnek köszönhetően kiaknázhatjuk a szinergiákat, többletszolgáltatásokkal bővíthetjük portfóliónkat. A beolvadással járó plusz feladatokat és a felmerülő nehézségeket sikeresen megoldottuk

- mondta dr. Nagyiványiné Fodor Katalin, az MKB-Pannónia Egészség-és Önsegélyező Pénztár ügyvezető igazgatója.

„A beolvadásnak köszönhetően újdonságként további szolgáltatást, speciális kedvezményeket is tudunk nyújtani ügyfeleink részére saját egészségügyi szolgáltatónk, a Dimenzió Egészségközpont által” – tette hozzá.

A közlemény kiemeli továbbá, hogy az emberek napjainkra felismerték a megtakarítások jelentőségét, az egyéni takarékosság fontosságát. Kiemelkedő eredmény, hogy

2017-ben az egyéni öngondoskodást jelző egyéni befizetések összege nem csak közel 30 százalékkal nőtt az előző évhez képest, hanem először a pénztár életében ezek aránya a tagdíjakon belül nagyobb volt a munkáltatói támogatásokénál: minden 100 forint tagdíjból 62 forintot a tagok fizettek be egyénileg.

Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár célkitűzése az öngondoskodás hangsúlyozása, ösztönözve tagjait az egyéni befizetésre és a sokoldalú előnyös szolgáltatási kör kihasználására – szögezi le közleményében a Pénztár.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.