BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megerősítette a Duna House célárát a Concorde

Munkavállalói Résztulajdonosi Programot indított a Duna House. Az igazgatóság a következő másfél évben legfeljebb 153 ezer 50 darab DH részvényt vásárolhat, a 3300-6000 forintos ársávban. A részvényeket tőzsdén is és azon kívüli ügylet során is megvehetik.

A tervezet szerint a program résztvevőit DH törzsrészvényeke szóló vételi jog illeti meg, amely két év után, tehát legkorábban 2020-ban hívható le. A vételi jog gyakorlásával megszerzett részvényeket azonban nem lehet eladni 3960 forintos ár alatt (ez volt a DH papírok hivatalos tőzsdei bevezetési árfolyama). Az idén induló első részvényopciós programban a Duna House vezérigazgató-helyettese mellett üzletág- és területi vezetők vehetnek részt, a megszerezhető törzsrészvények darabszáma 31 200.

A hír pozitív a Concorde elemzője szerint a több mint harmincezres részvénymennyiség megvásárlása a jelenlegi árszinten mintegy 125 millió forintos forgalmat generálna, ennél átlagosan kevesebb Duna House papír cserél gazdát egy kereskedési napon.

A Concorde az egy hete 20 forinttal megemelt 12 hónapra vonatkozó 4605 forintos célárát megerősítette, ajánlásuk vétel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.