BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Aki tud, otthonról dolgozik az OTP-nél, de a fióki hálózat dübörög

A vállalat azt javasolja, készpénz helyett, higiéniai okokból használják bankkártyájukat vagy mobiltelefonjukat vásárlásaikhoz.

Az OTP Bank fiókjainak többsége jelenleg a megszokott nyitva tartás szerint szolgálja ki az ügyfeleket. Az ügyfelek és kollégáink védelmében a fióki kiszolgálásra vonatkozó megelőző intézkedéseket vezettünk be: a nagyobb forgalmú fiókokban ügyfeleink és kollégáink védelmében korlátozzuk a bent tartózkodó ügyfelek számát – közölte a VG.hu kérdésére az OTP Bank.

A vállalat továbbá kéri az ügyfeleit, hogy a fiókon kívül várakozzanak és csak akkor lépjenek be a fióktérbe, ha egy másik ügyfél távozik.

Fotó: Akos Stiller/Bloomberg/Getty Images

E mellett elektronikus felületeiken és a fióki ügyintézés során is felhívják az ügyfelek figyelmét az elektronikus csatornák használatára (internetbank, mobilbank, ATM). Készpénz helyett, higiéniai okokból javasolják, hogy használják bankkártyájukat vagy mobiltelefonjukat vásárlásaikhoz.

Az OTP Bank munkavállalói közül mindazok számára, akiknek munkaköre ezt lehetővé teszi, engedélyezték a hosszabb ideig tartó otthoni munkavégzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.