BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Felhasználókat nevel a Kulcs-Soft

200 szakképző iskolának biztosított oktatási licenceket a társaság.

A Bajai Szakképzési Centrum Jelky András Technikum és Szakképző Iskolában adta át a Kulcs-Soft a 200. komplex oktatási csomagot – tette közzé a társaság a BÉT honlapján.

A Kulcs-Soft Nyrt. a hazai vállalkozások szakmai utánpótlásképzését biztosító intézmények részére indította egyedi programját.

Ennek keretében 200 iskola és képzőhely számára biztosít oktatási licenceket, melyek lehetővé teszik a korszerű számlázási és készletkezelési, könyvelési és bérszámfejtési ismeretek elsajátítását az intézményekben tanulók részére.

Fotó: Móricz-Sabján Simon / Világgazdaság

A program eredményeként évente több ezer végzős hallgató lép ki a munkaerőpiacra korszerű ügyviteli és vállalkozásmenedzsment ismeretekkel. A vállalat várakozásai szerint tovább növelve a potenciális Kulcs-Soft terméket vásárlók és használók számát.

A Kulcs-Soft cégkultúrájának régóta része az ingyenes szoftver juttatás. A cég vezető sztorija a számlatömböt kiváltó BizXpert applikáció. A szoftver Amerikában fizetős, de Magyarországon ingyenes, mert arra építenek, hogy a sikeres és növekvő cégek, majd a vállalkozás felívelő szakaszában is a Kulcs-Soft termékeit választják.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.