BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mínuszok vannak New Yorkban

Negatívra fordult a kereskedés az amerikai értékpapírpiacokon.

Negatívra fordult a kereskedés az amerikai értékpapírpiacokon.

A DJIA-30 index 0,05 százalékos emelkedéssel, az S&P-500 index 0,06 százalékos csökkenéssel, a Nasdaq Composite index pedig 0,16 százalékos gyengüléssel kezdte a keddi kereskedést. Öt perccel később az indexek sorrendben 0,5 százalékos, 0,4 százalékos és 0,2 százalékos veszteségben jártak.

A tőzsdei befektetők a keddi kereskedés során Jerome Powell Fed-elnök szenátusi meghallgatásától várnak részleteket a Fed monetáris szigorításának a tervezett ütemtervéről , az infláció csökkentésének az eszközeiről.

Fotó: Shutterstock

A WTI ára az amerikai piacok nyitásakor 2,20 százalékkal állt magasabban a nemzetközi kereskedelemben hordónként 79,95 dolláron, a Brent ára pedig 1,88 százalékkal emelkedett hordónként 82,39 dollárra. Az eurót változatlan árfolyamon jegyzik, 1,1324 dolláron. Az arany spot ára 0,06 százalékkal emelkedett unciánként 1802,85 dollárra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.