BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szabadesésben a BUX

Az OTP vesztesége 9:45-re már 1,8 százalék, a Richter vesztesége több mint 4,2.

Nyitás után fél órával nagyon magas forgalomban tovább zuhant a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX, és a nagyobb európai indexek is hasonló mértékű visszaeséssel nyitottak. 

A vezető részvények a Magyar Telekom kivételével mind jelentős mínuszban állnak. 

Az OTP papírjaival már fél tíz körül több mint 3,8 milliárd forintos forgalmat generált a piac, a vesztesége pedig több mint 0,5 százalék volt. A Mol 1,12 százalékos veszteségben állt ugyanekkor, 253 millió forintos forgalmat követően. A Richter árfolyama csökkent a legnagyobbat a nyitást követően, papírjai 3,1 százalékos mínuszban álltak 9:30 körül, 224 millió forintos forgalomban. Az egyetlen vezető részvény, amely erősödik, a Magyar Telekom. Reggel több mint 0,5 százalékos pluszban állt, viszont forgalma csupán 12,1 millió forint volt.

Fotó: Shutterstock

Az OTP vesztesége 9:45-re már 1,8 százalékra mélyült, 5 milliárd forint feletti forgalomban, míg a Richter vesztesége már több mint 4,2 százalék, és a zuhanás nem állt meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.