BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pirosban nyitott a BÉT, gyengül a forint

A pesti tőzsde vezető részvényei gyengén kezdték a napot, a blue chipek többsége mínuszban jár a kereskedés első perceiben. A forint is gyenge oldalát mutatja.

Gyengélkedő iránykereséssel indult a nap a pesti tőzsdén, a blue chipek többsége rosszul kapta el a rajtot. A BUX index 0,09 százalékkal 73 554 pontig csúszott a nyitást követő percekben.

Zöldben zárt a pesti tőzsde

Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG20231016 Budapest Budapesti Értéktőzsde  BÉT Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG
GYORSHIR
Gyengül a forint és a BÉT nagyjainak többsége is / Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A Mol árfolyama 0,14 százalékkal 2850 forintig, az OTP jegyzése 0,29 százalékkal 18 830 forintig, a Magyar Telekom kurzusa pedig 0,55 százalékkal 1080 forintig csúszott a kereskedés első perceiben, egyedül a Richter kezdett pluszban, 0,3 százalékkal 9874 forintig erősödött a jegyzése.

Equilor Trader 

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor! 

A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt. 

A forint kisebb gyengüléssel kezdte a napot, az euróval szemben 0,17 százalékkal 390,85-ig, míg a dollárral szemben 0,25 százalékkal 360,35-ig csúszott a reggeli órákban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.