BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatalmas lendülettel kezdett a Magyar Telekom, gyengélkedik a forint

A hazai blue chipek mindegyike pluszban kezdte a kereskedést, a forint viszont gyengélkedik. A Magyar Telekom és a Richter vezetik a futamot.

Lendületesen indult a nap a Budapesti Értéktőzsdén csütörtökön, a vezető részvények mindegyike zöldben kezdte a napot. A BUX 0,33 százalékkal, 71 750 pontig ugrott a nyitás követő percekben.

20231016 Budapest Budapesti Értéktőzsde  BÉT Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG
GYORSHIR
A Magyar Telekom részvényei vezetik a futamot / Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

Az OTP árfolyama 0,14 százalékkal, 17 950 forintig, a Mol jegyzése 0,14 százalékkal, 2834 forintig, a Richter kurzusa 0,73 százalékkal, 9695 forintig, a Magyar Telekom részvényei pedig 0,93 százalékkal, 1090 forintig erősödtek a kereskedés első perceiben.

Equilor Trader 

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor! 

A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt. 

A forint eközben kisebb oldalazás után gyengülni kezdett a reggeli órákban, az euróval szemben 0,17 százalékkal, 394,2-ig, a dollárral szemben 0,13 százalékkal, 363,9-ig csúszott a jegyzés kilenc óra környékére.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.