BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A legbiztosabb üzlet: saját magát veszi az Opus

November elejétől legfeljebb 1,357 milliárd forint összértékben vásárolhat saját részvényt piaci áron az Opus Global.

Újabb sajátrészvény-visszavásárlási programot indít az Opus Global az igazgatóság pénteki döntése értelmében. A holding ennek keretében összességében legfeljebb 1,357 milliárd forintért vásárol Opus-törzsrészvényt.

Opus Global
Fotó: Dömötör Csaba / Mediaworks

A megvásárlásra kerülő törzsrészvényekkel együtt a saját részvények össznévértéke nem haladhatja meg a társaság mindenkori alaptőkéjének 25 százalékát. A visszavásárlás november 4-én indul, és a visszavonásig, de legkésőbb 2025. január 31-ig tart. A tranzakciókra a Budapesti Értéktőzsdén, aktuális piaci áron kerül majd sor, de a részvényenkénti vételár nem haladhatja meg az 547 forintot. 

A társaság igazgatósága döntött arról is, hogy az Opus Global Munkavállalói Résztulajdonosi Program Szervezet részére tőzsdén kívüli ügylet keretében Opus-törzsrészvényt értékesítsen összesen 1,357 milliárd forint értékben. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.