BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Foci-Eb 2024: Hatalmas kedvezményt ad a magyar válogatott szállodája, ha Szoboszlaiék kiesnek

A magyar válogatott még le sem játszotta az első meccsét az Európa-bajnokságon, a szállásukat adó Tannenhof Hotel már a kiesésére készül. A weileri szálloda külön akciót hirdetett, amit nemzeti csapatunk Eb-búcsújához köt. Az ajánlat szerint a magyar csapat kiesése utáni két hétben hatalmas akciókkal lehet szobát foglalni a luxushotelbe.

A weileri Tannenhof Hotel egy különleges ajánlatot hirdetett meg a magyar válogatott kiesése esetére. A luxusszálloda hatalmas kedvezményt ad a lakosztályok árából a magyar búcsút követő két hétben.

Hatalmas kedvezményt ad magyar válogatott szállodája, ha Szoboszlaiék kiesnek az Eb-ről / Fotó: Penthouse Cinema / YouTube

Ahogy arról korábban írtunk, a magyar válogatott a németországi Európa-bajnokság ideje alatt a weileri Tannenhof Hotelben bérelt szállást. Ez az egyik legdrágább szálloda, amelyet az Eb-re kijutó csapatok lefoglaltak, egyedül az osztrák és a spanyol válogatott lakik a verseny ideje alatt drágább szálláson.

A Tannenhof Hotelben egy lakosztályért 890 eurót kell fizetni éjszakánként, ami átszámítva körülbelül 350 ezer forint. Az osztrákok a berlini Schlosshotel Grunewaldban laknak, ahol napi 1262 eurót kérnek egy szobáért. A háromszoros bajnok spanyol válogatott a Donaueschingenben található Öschberghof hotelben pihenheti ki a fáradalmakat, ahol egy szobáért 890,5 eurót kell fizetni naponta.

Mennyit ér az Eb-arany? Ki a legsikeresebb játékos? Itt van tíz érdekesség az Európa-bajnokságról

Ki az Európa-bajnokság örök gólkirálya? Ki volt a legidősebb játékos, aki pályára lépett a kontinensviadalon? Mennyi pénzt kap a torna győztese? Tíz érdekességet gyűjtöttünk össze az Európa-bajnokságról.

Akciózással búcsúztatják a magyar válogatottat, pedig még ki sem esett

Az Európa-bajnokság még el sem kezdődött, a Tanenhof Hotel már a magyar válogatott kiesésére készül. „A magyar válogatott kiesése utáni speciális ajánlat” címen hirdetnek kedvezményt a magyar búcsút követő 14 napra.

A hotel a legdrágább lakosztályokat Marco Rossiék kiesése után 429 euróér kínálja az első hét napon, a következő héten pedig 449 euróért. Az ár 20, illetve 40 euróval több a hétvégi napokon.

A Tannenhof a honlapján a magyar válogatott meccseinek időpontját is feltüntette.

Szoboszlai Dominik és társai

  • június 15-én (szombat) 15 órától Svájc,
  • június 19-én (szerdán) 18 órától Németország,
  • június 23-án (vasárnap) 21 órától Skócia

ellen játszanak az Európa-bajnokságon.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.