BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Foci-Eb 2024: Magyarország kikapott a németektől Stuttgartban

Már csak minimális az esély a továbbjutásra. A magyar válogatott nem bírt a házigazdákkal.

Minimálisra csökkent az esély a továbbjutásra a labdarúgó-Európa-bajnokságon, miután a magyar válogatott 2-0 arányú vereséget szenvedett Németország ellen Stuttgartban.

Hungary's defender #24 Marton Dardai tries to block a shot by Germany's midfielder #19 Leroy Sane during the UEFA Euro 2024 Group A football match between Germany and Hungary at the Stuttgart Arena in Stuttgart on June 19, 2024. (Photo by THOMAS KIENZLE / AFP) magyar válogatott
A magyar válogatott sajnos a második meccsén is alulmaradt az Eb-n / Fotó: Thomas Kienzle / AFP

A németek már az első félidőben megszerezték a vezetést Musiala góljával, és a magyar válogatott hiába nem adta fel az esélyt, nem tudott egyenlíteni, sőt a második félidőben Gündogan is betalált a magyar kapuba a 67. percben. Szoboszlaiék így két mérkőzés után nulla ponttal várják a csoportmeccsek utolsó körét, 1-5-ös gólkülönbséggel. A továbbjutáshoz ezek után kisebbfajta csodára lenne szükség.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.