BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
selmeci gabriella

Frankárfolyam? Gyurcsány a hibás! - blog

Tombol a világgazdasági válság, az elmúlt egy hétben brutálisan rohangálnak az árfolyamok és táncol még közelebb a szakadék széléhez mindenki, aki eddig is bajban volt, mi a VG-nél már nosztalgikusan tekintünk arra a nem is túl régi címlapunkra, ahol durva hírként hoztuk, hogy már 233 a svájci frank - írja blogjában Sztojcsev Iván.
2011.08.10., szerda 11:17

Magyarországon az önkormányzatok épp összeomlani készülnek, mindenki azért kapálódzik, hogy valahogy kerülje még el a csődöt, a devizahitelesekről ne is beszéljünk, Orbán Viktor, valamint a Fidesz további vezető politikusai pedig a krízis kitörése óta annyit mondtak, hogy.

Oké, nehéz lenne folytatni a mondatot, mert konkrétan meg sem szólaltak az ügyben. Egyedül Selmeczi Gabriella volt képes kiállni, és annyit kitalálni néhány érdekes kiindulópontú számításra hivatkozva, hogy mennyivel kisebb lenne most a hiány, ha nem lettek volna manyupok.

Ez azért így elég vérszegény, valószínűleg még Szijjártó is a frankhitelei törlesztőrészletét számolgatja, hogy még csak annyit sem tudott mondani, hogy a nemzetközi piacok Gyurcsány Ferenc miatt omlanak össze, akit tehát emiatt azonnal le kell csukni és ősi magyar rituális szertartások között elégetni, Cohn-Bendit pedig pedofil.

Nem túl sok.

A cikk folytatása a Gulyásdemokrácia blogban

A szerző további cikkei

Vélemény cikkek

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.