BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
különadó

Szijjártó Péter, a zseni - blog

Nagy bejelentéssel tartozom. Ezúton szeretnék ünnepélyesen, mélységes bocsánatkérések között visszavonni minden rosszat, amit valaha életemben Szijjártó Péterről mondtam, írtam, vagy akár csak gondoltam - írja blogjában Sztojcsev Iván, a Világgazdaság munkatársa.
2011.09.29., csütörtök 15:50

Nem vagyok én egy szívtelen ember, meg lehet engem győzni, hogy a szóvivői-politikusi poszt mögött valódi, kemény teljesítmény, és komoly munka áll. Még azt is hajlandó vagyok visszaszívni, amikor azt írtam, hogy Szekeres Imre a baloldal Szijjártója. De tényleg.

Ma délben jött ki a hír, hogy az Európai Bizottság elmeszelte a távközlési különadót, ahogy az a nagy könyvben meg volt írva, sőt, ahogy gyakorlatilag a kormányt leszámítva minden, a gazdaságpolitikát és az uniós döntéshozatalt legalább alapszinten ismerő ember várta már korábban. Szijjártó Péternek ezek után, az MTI-hírek időpontjai alapján 94 percre volt szüksége ahhoz, hogy kitaláljon egy indoklást arról, miért jó mégis, amit a kormány csinált. Erre a teljesítményre jelenleg Magyarországon senki más nem képes.

Folytatás a Gulyásdemokrácia blogban

A szerző további cikkei

Vélemény cikkek

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.