BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Békesi: nyilvánvaló butaságok vannak a Gyurcsány-csomagban

Békesi László volt pénzügyminiszter szerint nyilvánvaló butaságok vannak a miniszterelnök által hétfőn bejelentett intézkedések között. A Horn-kormány tárcavezetője a Liberális Gazdasági Konferencián azt mondta: nevetséges arról beszélni 2009-ben, amikor a csőd a nyakunkon van, hogy 2014-től milyen bátor lépéseket tesz a kabinet.

Alibi csomagként jellemezte a Gyurcsány Ferenc kormányfő által hétfőn bejelentett intézkedéseket Békesi László volt pénzügyminiszter - tudósít az InfoRádió.

A politikus a Liberális Gazdasági Konferencián azt mondta: a csomag több eleme nyilvánvaló butaság, és semmi köze a bizalomerősítéshez, a versenyképesség helyreállításához vagy a nagy rendszerek átalakításához.

Nevetséges arról beszélni, hogy 2014-től értékalapú ingatlanadót vezetnek be vagy, hogy évente négy hónappal emelik a nyugdíjkorhatárt. Most 2009 van, a csőd itt van a nyakunkon, az állami kiadások kellene csökkenteni - emelte ki.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.