BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Támogatást a feldolgozóiparnak is! - Kormányzati segítséget vár a brit ipar

A brit feldolgozóipar ugyanolyan pénzügyi segítséget vár a munkáspárti kormánytól, mint amilyet a súlyos pénzügyi helyzetbe került brit bankok kapnak a recesszió idején.

Ezt a Work Foundation (WF) nevű kutató szervezet jelentette ki, mint mondták a feldolgozóipari munkahelyek és cégek megmentése érdekében – tudósít a BBC . Az ipar nehézségeivel kapcsolatos mítoszteremtés ellenére feldolgozóipar "rendkívül fontos" a munkahelyek, az export és a GDP szempontjából - mutat rá a WF, és az egyik legjobb esélyt kinálja a növekedés számára.

A munkáspárti kormány eddig sok milliárd fontot pumpált a pénzügyi nehézségekkel küszködő brit bankokba. A WF társigazgatója szerint fel kell tenni a kérdést: miből fogunk megélni a jövőben? Ian Brinkley közölte: az ipari termelőképesség lehető legnagyobb részét meg kell őrizni, ugyanis ha elvész, helyreállítása gyakorlatilag lehetetlen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.