BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyar-olasz: nagy az érdeklődés

Jól fogynak a jegyek a 2007-es esztendő egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartott sporteseményére, az augusztus 22-i, Magyarország - Olaszország barátságos mérkőzésre. Az értékesítés első két napján körülbelül kétezer jegyet adtak el, s már most látszik, hogy nagy valószínűség szerint teltház lesz a meccsen. A Magyar Labdarúgó-szövetség korábbi tájékoztatása szerint a belépők ára 3600 és 15 ezer forint között szóródik.

Gaál Sándor, az IBUSZ Sportiroda vezetője lapunknak elmondta: ahogy ez általában lenni szokott, most is a legdrágább és a legolcsóbb belépőket keresik a legtöbben. Hozzátette: bár a jegyek egyelőre némileg lassabb ütemben fogynak, mint amikor a Real Madrid érkezett Magyarországra, de gyorsabban, mint az argentinok vendég-szereplésekor. Így elképzelhetőnek tartja, hogy a helyszínen már nem lehet majd belépőt vásárolni, s mind a 49 ezer jegy elővételben elfogy.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.