BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A nap végére gyengült a forint

Habár az európai piacok nyitásakor a hazai fizetőeszköz kurzusa az összes vezető világvalutával szemben gyengült, a déli órákra magára talált a forint. A délutáni kereskedést azonban ismét a negatív tendenciák utalták, délután 5 óra körül egyedül a forint svájci frankkal szembeni árfolyama volt erősebb mint reggel. Azt azonban hozzá kell tenni, hogy az ingadozás nagyon szűk sávban ment végbe.

Az euró 270 forint magasságában kezdte a reggelt majd tízre 270,75 forintig gyengült. Innen erősödésnek indult a hazai valuta az európai közös valutával szembeni kurzusa. A legerősebb dél körül volt a hazai fizetőeszköz, ekkor egy euróért mindössze 269,40 forintot adtak. Az árfolyam öt órakor 270,22 forint volt.

 

 

A világ többi vezető valutájának árfolyama is hasonló pályát járt be a nap folyamán. A különbség mindössze a délutáni gyengülés mértékében volt. Öt óra körül egy dollárért 184,95, egy svájci frankért 177,98, száz japán jenért pedig 206,3 forintot adtak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.