BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Enyhe emelkedésben zárt a Bux és a régió

A Budapesti Értéktőzsde vezető mutatója, a Bux index 0,22 százalékos emelkedést követően 19 323,75 ponton zárta a keddi kereskedést.

 A részvényszekció forgalma alatta maradt az idei 20 milliárdos napi átlagnak: 17,8 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a papírok. A tőzsdei nagyok vegyesen teljesítettek: a Mol papírok 0,69 százalékkal drágultak 14 505 forintra, az OTP árfolyama pedig 0,30 százalékkal emelkedett 4926 forintig.

A Richter ugyanakkor a tegnapi záróárfolyamán húzta le a rolót kedden, míg a Magyar Telekom papírok ára 0,51 százalékot esett 775 forintra.

A régiós tőzsdemutatók is vegyesen álltak zárás előtt: a prágai PX index 0,22 százalékkal emelkedett, míg a bécsi ATX mínusz 0,06 százalékon állt öt órakor. A varsói WIG-20 változatlan szinten húzta le a rolót kedden.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.