BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kicsiket moccan a forint árfolyama

A forint reggel erősödött, majd délutánra gyengült az euróval szemben.

A forint mérsékelt gyengülésbe váltott reggel óta: kora délután 269,21 forinton jegyzik a közös európai devizát.

Reggel 268,7 forint alatt lehetett hozzájutni az euróhoz, és 267,33-as szintet is láthattunk. A forint délelőtt a lengyel zlotyval együtt gyengült.

A frankkal szemben is gyengült a forint: a reggeli 206-os árfolyamról 206,5-ig, de még mindig kedvezőbb szinten jegyzik, mint a tegnapi 207-es kurzus.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

Az euró kedvezőbb szintekre került a dollárral és a frankkal szemben. Az amerikai dollár ellenében 1,358-ról 1,366-ig emelkedett. A svájci frankkal szemben elérte az 1,3-as lélektani szintet, és 1,304-ig erősödött.

"A forint erősödése technikailag akkor folytatódhat, ha a korábbi és jelenlegi támasz-szintek (268.7) alatt tudna zárni az árfolyam. A következő cél a 265. A technikai indikátorok változatlanul a forint túlvettségét mutatják, ami némi korrekcióra utal" - írják a Raiffeisen közgazdászai napi piaci elemzésükben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.