BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rendőrök választották szét az akciós tévéért harcolókat a kaposvári Tescóban

Eddig kellett várni, hogy elérjen Magyarországra is a Fekete Péntek leértékelési hulláma, és vele együtt a tömegjelenetek a boltokban.

Magyarországra is elért a Fekete Péntek őrülete: eddig csak az amerikai boltokból láttunk olyat, ahogy a vásárlók egymást tapossák a csak ma akciós termékekért, de most már Kaposvárról is van ilyen felvétel.

A KaposvárMost.hu egy olvasója vette fel, ahogy az ottani Tescóban közelharcig jutnak a vásárlók a leértékelt plazmatévék előtt. Az üzlet első részében már reggel 8 óta előtt hatalmas sor állt, amikor pedig elkezdték betolni a raklapokat, elszabadult a pokol. A dulakodókat rendőrök választották szét.

A portál videója itt érhető el.

A Millward Brown által készített reprezentatív felmérés szerint a 18–50 év közöttiek 28,1 százaléka tervezi, hogy vásárol ma a Fekete Péntek keretében, s 40 százalékuk az online csatornát részesíti előnyben. A 25–34 évesek a legjobban tájékozottak a mai nap kedvezményeiről. A felmérés szerint a vásárlók negyede 30–60 ezer forint között tervez költeni a Fekete Pénteken, s leginkább ruházati és elektronikai termékeket, valamint autós kiegészítőket szeretnének olcsóbban beszerezni. A listákon szerepelnek továbbá konyhai kisgépek, PC-alkatrészek és szépségápolási termékek is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.